ASIAKASPALVELU ma-pe 9.00-16.00
Menu
00.00
00.00
>>
Yritysinfo

Yritysinfo

info@isec.fi
Kääpätie 3 90820 Oulu
Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9 - 16
Y-tunnus: 2024498-5

Sisäilmaverkkokauppa

Avaimet parhaaseen sisäilmaan - Ilmanvaihtokoneet ja tarvikkeet, Ilmanpuhdistimet, kosteusmittarit ja putkistokamerat edullisesti maahantuojalta. Toimitus nopeasti 1-4 arkipäivässä.

Olemme Airsec ilmanvaihtolaitteiden, Airstatic ilmanpuhdistimien, Pipe Spy putki- ja rakennekameroiden, Ozondoc otsonointilaitteiden, Trotecin kuivaimien sekä Gannin mittareiden maahantuoja. Tarjoamme asiakkaillemme kyseisten laitteiden huoltopalvelut ja kauttamme on vaivatonta hankkia varaosia kaikkiin laitteisiin. Annamme tuotteille 2 vuoden takuun ja 5 vuoden varaosatakuun.

Asiakaspalvelumme sekä varastomme sijaitsevat Oulun Kellossa. Asiakaspalvelu toimii suomen kielellä ja on avoinna aina maanantaista perjantaihin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti, ystävällisesti, rehdisti ja asiantuntevasti.

Yritys

Jo vuodesta 2006 toiminut Inspector Sec Oy on keskittynyt liiketoiminnassaan sisäilman parantamiseen ja infektioriskien hallintaan. Autamme asiakkaitamme minimoimaan riskit tekemällä tutkimuksia, selvityksiä ja riskien minimointisuunnitelmia.

Valmistamme, vuokraamme ja myymme ilmanpuhdistimia ja ilmanvaihtoratkaisuja.

Katso lisätietoja yrityksen kotisivuilta osoitteessa:

www.isec.fi

Avaimet parhaaseen sisäilmaan Sisäilmaverkkokaupasta - Ilmanvaihtokoneet ja tarvikkeet, Ilmanpuhdistimet, kosteusmittarit ja ilmanlaatumittarit edullisesti ja nopeasti. 

Seuraa meitä