Videontekstityslaite ja rullautuva silikoninäppäimistö viemärika
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Videontekstityslaite ja rullautuva silikoninäppäimistö viemärikameraan

Videontekstityslaite ja rullautuva silikoninäppäimistö viemärikameraan. Voidaan liittää suoraan viemärikamerajärjestelmään kameran ja monitorin väliin. Laitteessa on PS/2-liitin näppäimistölle. Näppäimistön ja tekstityslaitteen lisäksi tarvitset vain USB-PS/2-adapterin. Lisävaruste putkisto- ja viemärikameroihin.

322,40 € (sis. alv) 260,00 € (alv 0%)
Sisältää alv:n
check Varastossa
 Asiakkaan antama arvio tuotteesta
Kukaan ei ole vielä arvioinut
tuotetta

Helppoa ja nopeaa

Tekstityslaite käyttää päällekäissignaaliteknologiaa, joten se soveltuu plug-and-play –tyylisesti suoraan viemärikamerajärjestelmään. Päällekäissignaaliteknologia mahdollistaa informatiivisten tekstitysten kirjoittamisen suoraan kuvaruutuun. Tekstitysten teko on helppoa ja nopeaa. 

Soveltuu LVI- ja rakennusliikkeille 

Nykyiset rakentamissuositukset suosittelevat uusien kohteiden viemäreiden kuvaamisen kohteen valmistuttua. Työmaaolosuhteissa voi tapahtua yllätyksiä, joten tallennetut ja tekstitetyt videot ovat päteviä dokumentteja kertomaan kohteen putkiston tilasta heti valmistumisen jälkeen. LVI- ja rakennusliikkeet voivatkin käyttää tekstitettyjä videoita eräänä kohdedokumentoinnin tapana. 

Tekstitettyä videota ymmärtävät kaikki 

Kuvausvideota voivat tulkita muutkin kuin asiantuntijat, jos tekstitys on tehty hyvin. Tekstitetyn videon voi toimittaa esim. asiakkaalle tai valvojalle todisteena työn laadusta. Samoin isoissa ongelmakohteissa hyvällä tekstityksellä varustetun videon voi suoraan antaa kaikkien asianosaisten henkilöiden nähtäväksi.
 

Silikoninäppäimistö

Likaisiin kohteisiin

Kätevä silikoninäppäimistö sopii likaisiin ja kosteisiin ympäristöihin. Se on hyvä valinta esim. viemärivideoiden tekstitykseen. Lisäksi se on lian ja pölyn kestävä. Käyttökohteina ovat esim. tehtaat ja teollisuuden varastot. Näppäimistö on kevyt, ohut ja pieneen tilaan rullautuva.



Vedenkestävä

Vedenkestävä silikonimateriaali on stressivapaa myös likaisissa kohteissa. Voit kaataa vaikka kahvikupin näppäimistön päälle. Näppäimistön voi pestä vesihanan alla tai pyyhkiä puhtaaksi. Käyttöä voidaan jatkaa heti pesun jälkeen.



Pestävä

Näppäimistö on suojattu ulkoisia saasteita vastaan. Se on erittäin hyvä sairaalaympäristöihin ja muihin puhtautta vaativiin kohteisiin. Näppäimistön pinta voidaan pestä ja desinfioida milloin vain.  

Kemikaalin- ja kuumankestävä

Silikoninen näppäimistö kestää korkeita lämpötiloja. Lisäksi se kestää myös esimerkiksi happoja ja emäksiä.

Yhteensopiva viemärikamerajärjestelmän kanssa

Näppäimistössä on USB-liitin ja se toimii moitteettomasti niin Windows-käyttöjärjestelmän kuin viemärikameran kanssa. 

1597

Saatat pitää myös