Sondivastaanotin 512 Hz
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sondivastaanotin 512 Hz Pipe Spy

Sondivastaanotin 512 Hz Pipe Spyn avulla voit paikantaa tukokset, määrittää putkilinjojen syvyyden ja kulkusuunnan, paikallistaa maanalaiset säiliöt jne. Oikein käytettynä löydät helposti haluamasi kohteen 10 cm:n tarkkuudella maan päältä.

Toimitusaika 6-8 viikkoa tilauksesta.

855,60 € (sis. alv) 690,00 € (alv 0%)
Sisältää alv:n
check Varastossa
 Asiakkaan antama arvio tuotteesta
Kukaan ei ole vielä arvioinut
tuotetta
Haastavimpiin putkitutkimuskohteisiin

Sondivastaanotin on yksi kehittyneimmistä välineistä putkitutkimuksen saralla. Sen avulla voit paikantaa tukokset, määrittää putkilinjojen syvyyden ja kulkusuunnan, paikallistaa maanalaiset säiliöt jne. Oikein käytettynä löydät helposti haluamasi kohteen 10 cm:n tarkkuudella maan päältä.

Sopii myös valurautaputkistoille


512 Hz:n lähetystaajuus mahdollistaa myös paikallistamisen betonin sisällä olevista valurautaputkistoista. Samoin onnistuvat muovi- ja betoniputkistojen paikannukset.
 

Helppo käyttää 

Sondivastaanotinta on helppo käyttää, kun on tutustunut ensin sen toimintaperiaatteeseen. Laitteessa on 2 säätönuppia. Mittaritaulu ja kaiuttimen antama äänimerkki ohjaavat paikantajan toimintaa. Vastaanottimessa on kuulokeliitäntä. Laite tarvitsee toimiakseen 6 x AA-paristoa (eivät kuulu toimitukseen).  

Sopii käytettäväksi viemärikameran yhteydessä 

Viemärikameroihin on saatavissa kamerapäitä, joissa on sisäänrakennettu sondilähetin. Tässä tapauksessa voidaan yhdistää kuvausdata paikannustietoon. Tällöin esimerkiksi tukosten tai putkistoromahdusten paikannus on äärimmäisen helppoa.

Tukeva alumiinisalkku

Vastaanottimen antennipää on herkkä rikkoontumaan. Se on hyvässä suojassa lukittavassa alumiinisalkussa. Salkun mitat: 57 x 16 x 17 cm 
 

Käyttökohteet: 

  • muovi-, betoni- ja valurautaputkistot
  • tukosten paikannus 
  • maanalaisten säiliöiden paikannus 
  • putkistojen romahdus- tai pussikohtien paikannus
  • tuntemattomien putkireittien kulkusuunnan ja syvyyden paikannus


Laite tarvitsee toimiakseen 512 Hz:n sondilähettimen. Mahdollisia lähettimiä:
  

1590

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: