ASIAKASPALVELU ma-pe 9.00-16.00
Menu
00.00
00.00

Videontekstityslaite ja rullautuva silikoninäppäimistö viemärikameraan

Videontekstityslaite ja rullautuva silikoninäppäimistö viemärikameraan. Voidaan liittää suoraan viemärikamerajärjestelmään kameran ja monitorin väliin. Laitteessa on PS/2-liitin näppäimistölle. Näppäimistön ja tekstityslaitteen lisäksi tarvitset vain USB-PS/2-adapterin. Lisävaruste putkisto- ja viemärikameroihin.

322.40

Sisältää ALV:n
Alin hinta viimeisen 30pv aikana:
322.40€

Varasto loppu

Out of Stock Image
Verkkokauppa
Out of Stock Image
Nouto

Kuvaus

Helppoa ja nopeaa

Tekstityslaite käyttää päällekäissignaaliteknologiaa, joten se soveltuu plug-and-play –tyylisesti suoraan viemärikamerajärjestelmään. Päällekäissignaaliteknologia mahdollistaa informatiivisten tekstitysten kirjoittamisen suoraan kuvaruutuun. Tekstitysten teko on helppoa ja nopeaa.

Soveltuu LVI- ja rakennusliikkeille 

Nykyiset rakentamissuositukset suosittelevat uusien kohteiden viemäreiden kuvaamisen kohteen valmistuttua. Työmaaolosuhteissa voi tapahtua yllätyksiä, joten tallennetut ja tekstitetyt videot ovat päteviä dokumentteja kertomaan kohteen putkiston tilasta heti valmistumisen jälkeen. LVI- ja rakennusliikkeet voivatkin käyttää tekstitettyjä videoita eräänä kohdedokumentoinnin tapana.

Tekstitettyä videota ymmärtävät kaikki 

Kuvausvideota voivat tulkita muutkin kuin asiantuntijat, jos tekstitys on tehty hyvin. Tekstitetyn videon voi toimittaa esim. asiakkaalle tai valvojalle todisteena työn laadusta. Samoin isoissa ongelmakohteissa hyvällä tekstityksellä varustetun videon voi suoraan antaa kaikkien asianosaisten henkilöiden nähtäväksi.

Silikoninäppäimistö

Likaisiin kohteisiin

Kätevä silikoninäppäimistö sopii likaisiin ja kosteisiin ympäristöihin. Se on hyvä valinta esim. viemärivideoiden tekstitykseen. Lisäksi se on lian ja pölyn kestävä. Käyttökohteina ovat esim. tehtaat ja teollisuuden varastot. Näppäimistö on kevyt, ohut ja pieneen tilaan rullautuva.

Vedenkestävä

Vedenkestävä silikonimateriaali on stressivapaa myös likaisissa kohteissa. Voit kaataa vaikka kahvikupin näppäimistön päälle. Näppäimistön voi pestä vesihanan alla tai pyyhkiä puhtaaksi. Käyttöä voidaan jatkaa heti pesun jälkeen.

Pestävä

Näppäimistö on suojattu ulkoisia saasteita vastaan. Se on erittäin hyvä sairaalaympäristöihin ja muihin puhtautta vaativiin kohteisiin. Näppäimistön pinta voidaan pestä ja desinfioida milloin vain.

Kemikaalin- ja kuumankestävä

Silikoninen näppäimistö kestää korkeita lämpötiloja. Lisäksi se kestää myös esimerkiksi happoja ja emäksiä.

Yhteensopiva viemärikamerajärjestelmän kanssa

Näppäimistössä on USB-liitin ja se toimii moitteettomasti niin Windows-käyttöjärjestelmän kuin viemärikameran kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Videontekstityslaite ja rullautuva silikoninäppäimistö viemärikameraan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä
Kodin sisäilmaolosuhteiden kartoituspalvelu

Sisäilmaolosuhteiden kartoituspalvelu, Oulu

250.00

Ilmanlaatumittari Airthings View Plus

Ilmanlaatumittari Airthings View Plus

299.00

Mikrobinäyte sisäilmasta

Mikrobinäyte sisäilmasta

620.00

VOC-näyte sisäilmasta

VOC-näyte sisäilmasta

650.00

Avaimet parhaaseen sisäilmaan Sisäilmaverkkokaupasta - Ilmanvaihtokoneet ja tarvikkeet, Ilmanpuhdistimet, kosteusmittarit ja ilmanlaatumittarit edullisesti ja nopeasti. 

Seuraa meitä