Ilmanpuhdistin Vinha
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ilmanpuhdistin Vinha

Vinha ilmanpuhdistin poistaa tehokkaasti erilaisia sisäilman epäpuhtauksia. Hiljainen, tehokas ja turvallinen laite soveltuu suuriin tiloihin kuten auloihin, käytäviin ja luokkahuoneisiin. 

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisää asiapalvelustamme info(@)isec.fi ja 050 386 9194.

 Asiakkaan antama arvio tuotteesta
Kukaan ei ole vielä arvioinut
tuotetta

VTT:n tutkimusten mukaan Vinhan hiukkasmaisten ja kaasumaisten yhdisteiden poistokyky on erinomainen. Pyydettäessä voimme toimittaa tutkimusraportin. Tuhansien käyttäjien kokemusten perusteella Isecin ilmanpuhdistimet vähentävät sisäilmasta johtuvaa oireilua ja puhdistiaa ilmaa tehokkaasti.

Laite on turvallinen eikä se tuota otsonia tai muita haitallisia yhdisteitä. Vinha käyttää laminaarivirtaustekniikkaa, jonka avulla puhdas ilma jakautuu tasaisesti hengitysvyöhykkeelle. Vinha ilmanpuhdistin on avainlipputuote. Laite on täysin kotimaista suunnittelua ja tuotantoa.

  • Energiatehokas hiljainen EC-moottori + äänenvaimennus 
  • ISO Coarce 70 % esisuodatin kerää ilmasta isot pölyhiukkaset.
  • Erittäin korkeatasoinen aktiivihiilisuodatin (10 kg) poistaa hajuja ja haitallisia yhdisteitä mm. formaldehydia, ftalaatteja, 2-etyyliheksanolia, VOC- ja PAH-yhdisteitä.
  • HEPA H13-suodatin poistaa haitallisia pienhiukkasia (yli 99,95 % 0,3 μm) mm. hiukkasiin sitoutuneita haitallisia yhdisteitä, mineraali- ja asbestikuituja sekä homepölyä.

Vinha ilmanpuhdistin sopii max 100 m² tilaan. Se on suunniteltu erityisesti mm. suuriin luokkahuoneisiin, toimistotiloihin, kokoushuoneisiin ja sairaaloihin. Laite on helposti siirrettävä, helppokäyttöinen ja kestävä. Vinha ilmanpuhdistimen materiaalit ovat kierrätettäviä.

Saatat pitää myös