Henkilökohtainen ilmanpuhdistin Vire
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Henkilökohtainen ilmanpuhdistin Vire

Henkilökohtaiseen käyttöön suunniteltu Vire -ilmanpuhdistin sopii vaativiin ympäristöihin sekä herkästi oireileville henkilöille. Se vähentää merkittävästi haitallisten altisteiden määrää hengitysvyöhykkeellä. Puhdistusteho on puolueettoman laboratorion testaama ja puhdistustekniikat ovat laajalti käytettyjä ja turvallisia. Vire on avainlipputuote. Se on suunniteltu ja valmistettu kotimaassa.

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisää asiapalvelustamme info(@)isec.fi ja 050 386 9194.

 Asiakkaan antama arvio tuotteesta
Kukaan ei ole vielä arvioinut
tuotetta

Henkilökohtaiseen käyttöön suunniteltu Vire -ilmanpuhdistin sopii vaativiin ympäristöihin sekä herkästi oireileville henkilöille. Se vähentää merkittävästi haitallisten altisteiden määrää hengitysvyöhykkeellä. 

Vire poistaa tehokkaasti ja hiljaisesti sisäilman epäpuhtauksia. Se käyttää laminaarivirtaustekniikkaa, jota käytetään usein laboratorioissa, puhdastiloissa ja leikkaussalissa. Puhdistusteho on puolueettoman laboratorion testaama ja puhdistustekniikat ovat laajalti käytettyjä ja turvallisia. 

  • Energiatehokas hiljainen EC-moottori + äänenvaimennus 
  • ISO Coarce 70 % esisuodatin kerää ilmasta isot pölyhiukkaset.
  • Erittäin korkeatasoinen aktiivihiilisuodatin (3 kg) poistaa hajuja ja haitallisia yhdisteitä mm. formaldehydia, ftalaatteja, 2-etyyliheksanolia, VOC- ja PAH-yhdisteitä.
  • HEPA H13-suodatin poistaa haitallisia pienhiukkasia (yli 99,95 % 0,3 μm) mm. hiukkasiin sitoutuneita haitallisia yhdisteitä, mineraali- ja asbestikuituja sekä homepölyä.


Kysy tarjous!

Vire ilmanpuhdistimen esite

Henkilökohtaiseen käyttöön suunniteltu Vire -ilmanpuhdistin sopii vaativiin ympäristöihin sekä herkästi oireileville henkilöille.

Lataa (1.16M)