Ilmanlaatumittari Airthings Wave Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ilmanlaatumittari Airthings Wave Plus

Airthings Wave Plus tarkkailee radonpitoisuutta, lämpötilaa, kosteutta sekä VOC-yhdisteitä. Kätevällä mobiiliapplikaatiolla Wave Plus ilmanlaatumittari sopii hyvin käytettäväksi kodeissa ja toimistoissa.

229,00 € (sis. alv) 184,68 € (alv 0%)
Sisältää alv:n
check Varastossa
 Asiakkaan antama arvio tuotteesta
Kukaan ei ole vielä arvioinut
tuotetta

Airthings Wave Plus -ilmanlaatumittari on varustettu kuudella ilmanlaatuanturilla. Laite tarkkailee lämpötilaa, kosteutta, huoneilman kemikaaleja sekä hiilidioksidi- ja radonpitoisuuksia.

Anturit: Wave Plus on varustettu kuudella anturilla, jotka tarkkailevat lämpötilaa, ilman suhteellista kosteutta, ilmassa leijuvia kemikaaleja (TVOC), ilmanpainetta sekä hiilidioksidi- ja radonpitoisuuksia.

Terveys: Wave Plus varjelee sinua haitallisilta aineilta. Lisäksi se tarkkailee huoneilman laatua, ja auttaa sinua astman ja allergioiden hallitsemisessa sekä yleisen terveyden edistämisessä.

Valorengas: Heilauta kättä laitteen edessä saadaksesi visuaalista tietoa sisäilmastasi. Valorenkaan värit ilmaisevat laatua siten, että vihreä = hyvä, keltainen = varoitus, punainen = vaara. Huomioithan, ettei heikko sisäilman laatu vaikutaterveyteen kuin pitkäaikaisen altistumisen johdosta.

Airthings Wave -sovellus: Vastaanota älypuhelimeesi tai tablettiisi reaaliaikaisia tietoja kotisi ilmanlaadusta Airthings Wave -sovelluksen ja Bluetooth-yhteyden kautta. Sovellus antaa myös päivittäisiä, viikoittaisia ja vuosittaisia raportteja radonin määrästä ja sisäilman laadusta. Sovellus voidaan ladata Google Playn ja App Storen kautta.

Yhteensopivuus: Airthings Wave Plus on Google Assistant -yhteensopiva, joten se voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää.

Pitkä paristonkesto: Paristot tarjoavat laitteelle virtaa jopa 16 kuukaudeksi. Valomerkki muuttuu punaiseksi, kun paristot tulisi vaihtaa.

Helppo asennus: Airthings Wave Plus on paristokäyttöinen, joten se voidaan helposti sijoittaa parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Kiinnitä taustalevy kattoon tai seinää yhdellä ruuvilla ja kytke laite paikalleen magneettiklipsin avulla. Paristot sisältyvät pakkaukseen.

Toimitussisältö:

  • Kattokiinnike
  • Ruuvi
  • Kaksi AA-paristoa
  • Käyttöohjeet
  • Pika-aloitusopas
2300

Saatat pitää myös