Raitisilmaventtiili 100
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Korvausilmaventtiili Airsec 100

Airsec korvausilmaventtiili on tarkoitettu jatkuvaan ilmanvaihtoon kaikenlaisissa tiloissa. Sen kautta sisätiloihin tulee puhdasta ja raikasta ilmaa ulkoa. Venttiilissä oleva hajottaja sekä ilmavirran säätömahdollisuus takaavat tasaisen ilmantulon eikä ristivedon tunnetta pääse syntymään. Ehkäisee liiallista kosteutta ja huolehtii tilojen ilmanlaadusta itsenäisesti.

Epäilyttääkö kotisi ilmanvaihdon toimivuus? Lataa maksuton opas: Pientalon ilmanvaihdon parantaminen

33,00 € (sis. alv) 26,61 € (alv 0%)
Sisältää alv:n
check Varastossa
 Asiakkaan antama arvio tuotteesta
Kukaan ei ole vielä arvioinut
tuotetta

Raitisilmaventtiili on tarkoitettu kaikenlaisten tilojen jatkuvaan ilmanvaihtoon. Venttiilin kautta sisään tulee puhdasta ja raikasta ilmaa, mutta verrattuna esim. avattuun ikkunaan, venttiilin kautta tulee huomattavasti vähemmän pölyä ja liikenteen melua. Myös lämmönhukka on paljon pienempi.

Raitisilmaventtiili asennetaan ulkoseinään, ikkunan yläpuolelle tai lähelle ikkunaa. Venttiilissä oleva hajottaja ja ilmavirran säätömahdollisuus takaavat tasaisen ilmantulon eikä ristivedon tunnetta synny. Venttiilissä tapahtuu lämpimän ja kylmän ilman sekoittumista, mikä ehkäisee liiallista kosteutta ja huolehtii tilojen ilmanlaadusta itsenäisesti.

Rakenne

Venttiili koostuu kahdesta ritilästä/ilmanhajottajasta (sisäisestä ja ulkoisesta) ja teleskooppiputkesta.

Sisäpuolella oleva ilmanhajotin on ABS-muovia ja se varustettu suodattimella (G3-luokka). Avautumista voi säätää tai venttiilin kokonaan sulkea. Tällä voidaan säätää portaattomasti ilmavirtaa.

Teleskooppiputki on PVC-muovia. Pituus on säädettävissä.

Ulkopuolelle tuleva ritilä on ABS-muovia.

1527
38 cm
24 cm
17.50 cm
1.10 kg

Saatat pitää myös