Kampanjat

Pysyvästi edullisten hintojen lisäksi Sisäilmaverkkokauppa tarjoaa kausittaisia tuote- ja tuoteryhmäkampanjoita. Kampanjoita hyödyntämällä voi ilmanvaihdon parantamisessa säästää kymmeniä prosentteja. Tällä sivulla listataan voimassa olevat kampanjat. Päättymispäivät ilmoitetaan kampanjakohtaisesti. Hyödynnä edut heti!

Ilmanvaihtokone Airsec 700H EH EC RHR
3 800,00 €
(sis. alv)
Airsec 700 H EH EC RHR on varustettu pyörivällä LTO-kennolla, laadukkailla saksalaisvalmisteisilla puhaltimilla ja tehokkaalla esilämmityspatterilla. Tämä IV-kone on suunniteltu ilmanvaihto- ja ilmastointisysteemeihin, joissa tarvitaan taloudellista ja säädeltävää ilmanvaihtoa. Ilmainen toimitus. Toimitusaika vain 1-3 työpäivää.
Ilmanvaihtokone Airsec 85H EH EC
2 460,00 €
(sis. alv)
Airsec 85 H EH EC IV-kone on suunniteltu ilmanvaihto- ja ilmastointisysteemeihin, joissa tarvitaan taloudellista ja säädeltävää ilmanvaihtoa. Airsec 85 H EH EC on sama tuote kuin Airsec 300H EH EC Toimitusaika vain 1-3 työpäivää.
Kanavalämmitin Airsec 200 mm / 1200 W + termostaatti
153,00 €
(sis. alv)
Kanavalämmitin asennetaan pyöreään ilmanvaihtokanavaan lämmittämään tuloilmaa. Se soveltuu käytettäväksi monenlaisten tilojen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmissä. Kanavalämmitintä suositellaan käytettäväksi virtausvahdin kanssa. Toimitusaika vain 1-3 työpäivää.
Kanavalämmitin Airsec 200 mm / 1200 W elektronisella termostaatilla
160,58 €
(sis. alv)
Airsec kanavalämmitin elektronisella termostaatilla 200 mm / 1200 W. Tässä mallissa termostaatti on sisäänrakennettu ja on erinomainen vaihtoehto jälkilämmittimeksi. Kanavalämmitin asennetaan pyöreään ilmanvaihtokanavaan lämmittämään tuloilmaa. Se soveltuu käytettäväksi monenlaisten tilojen lämmitys-ja ilmanvaihtojärjestelmissä. Toimitusaika vain 1-3 työpäivää.
Paine-erokytkin 500DTV
35,90 €
(sis. alv)
Paine-erosäädintä käytetään mittaamaan paine-erojen muutoksia. Ilmanvaihtojärjestelmissä sitä käytetään määrittämään suodattimien tukkeutumisastetta tai ilmoittamaan häiriöistä järjestelmän toiminnassa. Toimitusaika vain 1-3 työpäivää.