Laadukkaat ilmanpuhdistimet

ISEC Ilmanpuhdistimet

ISEC suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ilmanpuhdistimia Suomessa. Voit hankkia ilmanpuhdistimen edullisesti vuokralle, leasing-sopimuksella tai ostaa omaksi. Huolehdimme oikeanlaisten laitteiden valinnasta, toimituksista ja asennuksista, käytön opastuksesta, oikeanlaisesta sijoittelusta sekä säännöllisistä huolloista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme info(@)isec.fi tai puhelimitse numerosta 050 386 9194.

Huonekohtaiset sisäilmanpuhdistimet on suunniteltu erityisesti kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin ja toimistotiloihin. Laadukas laite vähentää tehokkaasti sisäilmasta johtuvaa oireilua sekä bakteereja ja viruksia (ml. koronavirus)

Isecin ilmanpuhdistimien kaasumaisten yhdisteiden kiinniottokyky on 100 % ja hiukkasmaisten yhdisteiden poistokyky yli 99,95 % (Teknologian Tutkimuskeskus VTT Oy). Laittet voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. 

Henkilökohtainen ilmanpuhdistin Vire
Henkilökohtaiseen käyttöön suunniteltu Vire -ilmanpuhdistin sopii vaativiin ympäristöihin sekä herkästi oireileville henkilöille. Se vähentää merkittävästi haitallisten altisteiden määrää hengitysvyöhykkeellä. Puhdistusteho on puolueettoman laboratorion testaama ja puhdistustekniikat ovat laajalti käytettyjä ja turvallisia. Vire on avainlipputuote. Se on suunniteltu ja valmistettu kotimaassa. Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisää asiapalvelustamme info(@)isec.fi ja 050 386 9194.
Ilmanpuhdistin Kajo
Kajo vie sisäilmaongelmaisten tilojen ilmanpuhdistuksen aivan uudelle tasolle. Sen puhtaanilmantuottokyky sekä hiukkasmaisten ja kaasumaisten epäpuhtauksien poistokyky ovat omaa luokkaansa. Tehokas, hiljainen ja turvallinen ilmanpuhdistin soveltuu erinomaisesti suuriin luokkahuoneisiin, toimistotiloihin, kokoushuoneisiin yms. Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisää asiapalvelustamme info(@)isec.fi ja 050 386 9194.
Ilmanpuhdistin Kuulas
Kuulas -ilmanpuhdistin yhdistää eleettömän designin ja erinomaisen puhdistustehon. Tehokas ja turvallinen ilmanpuhdistin soveltuu moniin erilaisiin tiloihin toimistoista ja kodeista luokkahuoneisiin ja liiketiloihin. Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisää asiapalvelustamme info(@)isec.fi ja 050 386 9194.
Ilmanpuhdistin Vinha
Vinha ilmanpuhdistin poistaa tehokkaasti erilaisia sisäilman epäpuhtauksia. Hiljainen, tehokas ja turvallinen laite soveltuu suuriin tiloihin kuten auloihin, käytäviin ja luokkahuoneisiin.  Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisää asiapalvelustamme info(@)isec.fi ja 050 386 9194.