Tehokasta hajunpoistoa otsonaattorilla tai kemikaalilla

Hajunpoisto

Väkevä peroksidipohjainen liuos poistaa tehokkaasti hajuja ja altisteita rakenteista ja huonepinnoilta. Vetyperoksidi soveltuu homeen aiheuttamien haittojen torjuntaan, kun tilassa on selvä mikrobivaurio, ja tiloissa on voitava oleskella. Meiltä myös suojavarusteet aineen käsittelyyn.

Valikoimastamme löytyy myös ammattitasoisia Ozondoc otsonaattoreita, joilla voidaan tehokkaasti poistaa epämiellyttäviä hajuja kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonoinnilla voidaan poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym.

Otsonoinnilla ei pystytä poistamaan rakenteiden sisällä olevaa hometta. Sen vuoksi esimerkiksi kosteusvaurion tai muun syyn vuoksi pilaantuneet materiaalit on aina uusittava.

Otsoni tehoaa eloperäisiin hajuihin. Liuottimet ja maalit saattavat sisältää epäorgaanisia ainesosia, joiden jättämiä hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Käsittelyn jälkeen on tuuletettava perusteellisesti. Myös pinnat tulee pyyhkiä.

Otsonaattorin vuokraus
99,20 €
(sis. alv)
Varastossa
Vuokraamme otsonaattoreita ympäri Suomen omatoimista otsonointia/hajunpoistoa varten. Vuokrattavina laitteina on OzonDoc-3500 ja OzonDoc-7000. Laitteet sopivat hyvin alle 200 m2:n tilojen otsonointiin. Suurempien tilojen ja teollisuushallien otsonointi onnistuu myös, mutta tällaiset on sovittava asiakaspalvelun kanssa. Ohjeistamme niin, että onnistut turvallisesti!